Verzending

Verzendkosten naar Nederland of België (brievenbusformaat) onder de 50 = 3,25
Verzendkosten naar Nederland of België (pakket) onder de 50 = 4,95
Verzendkosten naar Nederland of België boven de 50 = gratis

Kiezen voor bezorging thuis of op uw projectlocatie
Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of uw bestelling op het factuuradres (bijvoorbeeld thuis of op de zaak) bezorgd moet worden, of op uw projectlocatie. Bij levering op de projectlocatie wijkt alleen het afleveradres af van het factuuradres.

Verzending
Alle prijzen op deze website zijn exclusief verzendkosten. Wij verzenden de producten via DHL. Dit betekent dat wanneer u op werkdagen voor 18:00 bestelt en betaalt uw bestelling nog dezelfde werkdag wordt verzonden, mits het product op voorraad is.

Brievenbuspakketten en grote pakketten worden met DHL verzonden. Zendingen naar het buitenland worden met DHL verzonden. In België vindt de levering plaats door bPost.

De levertijd naar Nederland en België is in de regel 1 werkdag, maar soms komt het door drukte bij DHL of bPost voor dat de levertijd 2 werkdagen betreft. De bestellingen worden wel op zaterdagen (niet in België) geleverd, maar niet op alle postcodes op maandagen (wel in België).

Zendingen worden door DHL en bPost doorgaans 2 keer aangeboden. Indien er niemand aanwezig is (brievenbuspakketten uitgezonderd) kunt u de zending de eerstvolgende werkdag afhalen bij een afhaalpunt in de buurt. Brievenbuspakketten en briefpost wordt door de brievenbus gegooid.