Retourneren

Wij bieden u standaard de mogelijkheid een bestelling 14 dagen op zicht te houden. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat de bestelling bij u wordt afgeleverd. Het is binnen deze 14 dagen mogelijk een product te bekijken en te beoordelen of u deze wilt houden. Het is alleen niet toegestaan het product daadwerkelijk in gebruik te nemen, omdat wij het product graag nog als nieuw willen kunnen verkopen. Producten die op maat worden gemaakt of aangepast, zoals kitkokers met een eigen bedrukking, kunnen niet geretourneerd worden.

Klik hier om het retourformulier te downloaden

Vult het retourformulier volledig in en voeg deze toe aan uw retourzending.

Het is belangrijk om te zorgen dat het product binnen deze 14 dagen bij ons binnen is. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk een product binnen 2 weken retour te melden en vervolgens pas na anderhalve maand retour te sturen.

Wilt u een retour aanmelden? Stuur dan een bericht naar [email protected] Het product dient u op eigen kosten te retourneren naar het volgende adres:

MontageMagazijn tav Retouren
Mercuriusweg 118
2516AW Den Haag
Nederland

Wij raden u aan het pakket verzekerd te verzenden en in ieder geval voldoende te frankeren.

Terugbetaling

Na ontvangst van uw retour zullen wij deze binnen enkele werkdagen verwerken. Na verwerking en goedkeuring wordt de terugbetaling gedaan. Deze gebeurt op dezelfde manier als de oorspronkelijke betaling.