Bloem Sealants Acryl-D15 Worst 600ml


  • Op voorraad bij de fabrikant
  • 1 tot 2 werkdagen levertijd
€2,85 (€3,45 incl. BTW)


Bestel 12 stuks voor €2,71 p/stuk en bespaar 5%

Gratis verzending binnen NL en BE vanaf €50 (exclusief BTW)
14 dagen bedenktijd
Verzending met DHL
Product informatie

Plasto-elastische acrylaatkit voor naden en scheuren in schilderwerk, pleisterwerk en beton die binnen één uur overschilderbaar is.

Toepassingen

Afdichting van naden waarin weinig werking te verwachten is. Voor neggekanten van deurkozijnen en raamkozijnen. Langs vensterbanken, scheidingswanden, plafonds, plinten, trapbomen, afdeklatten, sierlijsten, etc. Scheuren in beton, pleister- en schilderwerk. Niet toepassen bij voortdurende waterbelasting. Tijdens de huidvorming tegen regen beschermen.

Specifieke kenmerken

  • Gebruiksklaar
  • Vullend vermogen
  • Uitstekende verwerking
  • Geen hinderlijke reuk
  • Overschilderbaar
  • Toepasbaar op licht vochtige ondergronden

Ondergronden

Ondergronden dienen stof- en vetvrij te zijn. Losse delen vooraf verwijderen. Ondergronden mogen licht vochtig zijn. Bitumineuze ondergronden zijn niet geschikt. Polyethyleen, teflon en DPC geven geen aanhechting.

Voegconstructies

Voor voegen met een max. duurzaam toelaatbare vervorming van 12,5%; geen dilatatievoegen! Een rugvulling plaatsen om driepuntshechting te voorkomen en voegdiepte te bepalen. Bij onvoldoende voegdiepte een onthechtingsstrip (PE-folie) op de bodem aanbrengen. Als rugvulling wordt Bencoseal PE- of PU-rondschuim aangebracht.

Verwerkingsadvies

Met hand-, accu- of luchtdrukspuit. Voor huidvorming de kitvoeg met terpentine of water afwerken. Oppassen voor lekstrepen op poreuze ondergronden. Indien dit toch heeft plaatsgevonden materiaal met veel water en zachte borstel verwijderen.

Kleuren

Wit - Ral 9010

Verpakking

Kokers à 310 ml. Worsten à 600 ml.

Reviews
Er zijn nog geen reviews over dit product geplaatst
Uw review toevoegen

Laat uw beoordeling over dit product achter en maak kans op een waardebon van €50! Wij trekken iedere maand een gelukkige.